NFT ostaminen

Ostamisen kohdalla puhutaan paljon siitä, että on olemassa jonkinlainen NFT-kupla ja että taideteosten hinnat ovat aivan liian korkealla. On myös veikkailtu ja arvailtu, että se kupla puhkeaa suhteellisen nopeasti ja sen jälkeen hinnat tulevat alas. NFT ostaminen onnistuu samoilla alustoilla kuin mihin voi laittaa myyntiin oman tokeninsa. Ostaminen on hyvin samanlaista kuin ostaisi kryptovaluuttaa vain sillä erotuksella, että NFT on aina uniikki. Markkinapaikkoja on olemassa erikseen musiikille, vaihtokorteille ja taideteoksille sekä vielä erikseen kauppapaikkoja pienille brandatyille keräilykokoelmille kuten NBA:n huippuheittojen videoille.
Binance arvostelu

Miten NFT ostaminen tapahtuu?

Olipa kyseessä NFT music platform tai mikä tahansa, ostaminen on suhteellisen yksinkertaista ja siihen ei oikeastaan tarvita kuin jonkin verran ylimääräistä rahaa, rohkeutta sekä hyvät hermot. Lisäksi pitää olla kryptolompakko markkinapaikalle, kryptopörssiin on tehtävä itselleen tili ja kryptovaluuttana useimmiten vielä ethereum.

Kryptolompakko luodaan lataamalla ensin sovellus, luomalla tili sekä laittamalla talteen hyvin tärkeä palautuskoodi. Sen jälkeen on ostettava kryptovaluuttaa ja sitä varten on luotava tili markkinapaikalle, jossa kryptovaluuttaa myydään. Kun ostat valuuttaa, niin muista myös se, että NFT:n ostoprosessissa on todella suuret siirtokulut. Niihin pitää varautua jo silloin, kun siirtää rahaa virtuaalikukkaroon.

Kun olet saanut siirrettyä rahat lompakkoosi, voit vihdoin mennä ostamaan itsellesi sopivan NFT:n. Toisaalta, sinun pitää myös muuttaa ostamasi Ethereum wrapped ethereumiksi, jolla puolestaan saat ostettua NFT:n. Se on helppo konvertoida. Kun olet valinnut ostoksen ja maksanut, sinulla on oma NFT.

NFT sijoituskohteena

Sijoituskohteena NFT on mielenkiintoinen, koska siinä voit sijoittaa esimerkiksi musiikkiin, joka kiinnostaa sinua kaikkein eniten, sinulla on halu tukea jotain tiettyä taiteilijaa tai haluat kuulua johonkin ryhmään. Nämä kaikki esimerkit saattavat tehdä jostakin NFT:stä sinulle täydellisesti sopivan, joka sinun pakko ostaa.

Jos haluat yrittää rikastumista, voi yrittää sitä ensin ostamalla omaa työtäsi muutaman kryptolompakon kautta. Joku toinen innokas saattaa huomata, että työ on todella kiinnostava ja sen pohjalta haluaa ostaa sen sinulta. NFT on kiinnostava, jos siitä tekee kiinnostavan keinolla millä hyvänsä. Toistaiseksi on sallittua tehdä näinkin. Kuten sanottu, vaikeasta asiasta ei ole kysymys vaan aina nopeasti oppii myymään ja ostamaan. Ehkä ne hinnatkin tulevat alemmas ja alkavat olla inhimillisempiä.