Trillionaire Thugs NFT

Trillionaire Thugs NFT on yhteensä 7777 NFT:n kokoelma, joista jokainen yksilö edustaa yhtä digitalisoitua rosvohahmoa. Trillionaire Thugsin ideana on ollut luoda ainutlaatuinen ja monipuolinen NFT-kokoelma, joka edustaa hiphop-kulttuuria ja elämäntapaa.

NFT:t on suunniteltu harvinaisiksi ja arvokkaiksi, ja jokainen niistä on ainutlaatuinen niiden erilaisten ominaisuuksien vuoksi. Kokoelma on saavuttanut suosiota NFT-piireissä, ja mukaan voi päästä ostamalla NFT:tä OpenSea-alustalta. Trillionaire Thugsin kokoelma on saanut inspiraationsa mainitusta hiphop-maailmasta ja se sisältää kaiken kaikkiaan yli 300 piirrettä 3D-muodossa.

Mitä Trillionaire Thugs tarkoittaa?

Nimen ”Trillionaire Thugs” valitsivat tämän NFT-projektin luojat. Erään perustajan mukaan ”Trillionaire” on pyrkimys, koska kukaan maailmassa ei ole vielä saavuttanut triljonääristatusta. ”Thugs” puolestaan on lyhenne sanoista ”True Hustlers Utilize Grind ”. Urbaanissa sanakirjassa nimen sanotaan viittavan henkilöön, jolla on hallussaan vähintään biljoona dollaria.

Kuten NFT:t aina, myös Trillionaire Thugs NFT:t ovat ainutlaatuisia ja uniikkeja. Tämä taidemuoto toki herättää keskustelua, mutta se piirre, ettei NFT:tä ole mahdollista kopioida, tekee niistä arvokkaina pidettyjä keräilykohteita – juuri nyt myös monien julkisuudesta tuttujen henkilöiden keskuudessa.

Miten Trillionaire Thugs NFT erottuu muista NFT:istä?

Trillionaire Thugsin kokoelman on sanottu tuovan ennen kaikkea hiphop- ja kaupunkimaisemaa NFT-markkinoille. Hiphopin maailma ei ole ollut aiemmin kovin hyvin edustettuna NFT-piireissä, ja Trillionaire Thugs on omien sanojensa mukaan tuonut markkinoille tätä ajankohtaista ja urbaania skeneä.

Tällä hetkellä kaikkiaan 4000 ihmistä omistaa Trillionaire Thug NFT:n. Projekti on saavuttanut suosiota ja sen ympärillä on paljon nostatusta ja liikettä NFT-piireissä. Trillionaire Thugs NFT:n hintaluokka vaihtelee, ja sen hinta muuttuu markkinoiden kysynnän ja tarjonnan mukaan. Korkein koskaan maksettu hinta yhdestä Trillionaire Thugs NFT:stä on mahdollisesti ollut jopa 45 000 dollaria.

Miksi ihmiset ostavat Trillionaire Thugsia?

Trillionaire Thugsin suosio voi johtua useista tekijöistä. Seuraavassa on esitelty muutamia mahdollisia tekijöitä, jotka kenties saavat ihmiset hankkimaan juuri Trillionaire Thugs NFT:tä.

  • Määrä. Koska saatavilla on vain yhteensä 7777 Trillionaire Thugs NFT:tä, se saattaa luoda tunteen eksklusiivisuudesta.
  • Ainutlaatuisuus. Jokainen Trillionaire Thugs NFT on erilainen – yli 300 ominaisuutta erottaa ne toisistaan.
  • Yhteisö. Trillionaire Thugsilla on vahva keräilijöistä ja harrastajista koostuva yhteisö, joka suhtautuu hankkeeseen varsin intohimoisesti.
  • Sijoituspotentiaali. Sijoittamisesta ja uudenlaisista kohteista kiinnostuneet henkilöt saattavat nähdä Trillionaire Thugsin mahdollisena investointikohteena.

Mikä on Trillionaire Thugsin yhteisö?

Trillionaire Thugs NFT ei ole pelkästään sijoitus, vaan se voi olla myös avain pelaajayhteisöön, jota kutsutaan Trillionaire Thugs’ Gangiksi. Trillionaire Thugs -sivuston mukaan se antaa pääsyn moniin erilaisiin palkintoihin ja tapahtumiin.

Trillionaire Thugs NFT:n omistaminen on siis enemmän kuin vain taideteoksen omistamista: se on osa kokonaisuutta, johon kuuluu erilaisia ajan myötä kasvavia etuja, kuten monenlaisia oheistuotteita. Jos haluaa pysyä ajan tasalla kaikista mahdollisista eduista, tulevista tapahtumista sekä eri projektien etenemisestä, Trillionaire Thugsia kannattaa seurata esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.

Trillionaire Thugsin piirteet

Kuten aiemmin on mainittu, Trillionaire Thugsin kokoelmassa on yli 300 ominaisuutta 3D-muodossa. Mitä nämä ominaisuudet tai piirteet sitten ovat?

Piirteet edustavat hahmojen erilaisia ​​ominaisuuksia hiphop-universumissa. Näitä ominaisuuksia ovat hattu, silmät, kasvot, kaula, suu, hampaat, ainutlaatuiset vaatteet, lasit, korvakorut, kulmakarvat, kampaus, lävistykset, ihon sävy, tausta ja kasvojen karvat. Jokaisessa NFT:ssä on uniikki yhdistelmä näitä ominaisuuksia.

Trillionaire Thugsin tiimi

Trillionaire Thugsin kehittäjätiimi muodostuu NFT:n ja videopelien kehittämisen asiantuntijoista. Tämän lisäksi erityinen taiteilijatiimi on erikoistunut animaatioiden tekemiseen. Trillionaire Thugsin perustajina pidetään Sam Ratumaitavukia ja Adam Burnsia.

Kannattaako NFT:hen sijoittaa?

NFT:t ovat ainutlaatuisia digitaalisia omaisuuseriä, jotka perustuvat lohkoketjuteknologiaan, yleensä Ethereum-lohkoketjuun. Viime aikoina ne ovat nousseet suosioon juuri taiteen, pelien ja keräilyesineiden maailmassa. Niiden ainutlaatuisuus ja todennettavuus houkuttelevat ihmisiä sijoittamaan niihin.

NFT:t tarjoavat mahdollisuuden omistaa ainutlaatuisia digitaalisia esineitä, kuten esimerkiksi taideteoksia tai keräilykortteja. Jos kyseinen teos tai esine saavuttaa suosiota tai arvostusta ajan myötä, sen arvo voi käytännössä nousta, mikä taas voi tuoda sijoittajalle taloudellista hyötyä.

On kuitenkin tärkeää huomata, että NFT-markkina on suhteellisen uusi ja epävakaa. NFT:hen sijoittaminen sisältää monia riskejä, kuten hintojen vaihtelua ja likviditeettiongelmia. Lisäksi haasteena voidaan pitää ympäristövaikutuksia, koska NFT-kaupankäynti käyttää usein suurta määrää energiaa. Ennen kuin siis päättää ostaa Trillionaire Thugsia, on tärkeää tehdä perusteellista tutkimusta NFT-markkinoista ja sen riskeistä.

UKK

Mikä Trillionaire Thugs käytännössä on?

Trillionaire Thugsin tavoitteena on tuoda hiphop- ja urbaani kaupunkimaisema NFT-markkinoille. Hahmot ovat roistoja, jotka kehittyvät hypeuniversumissa. Lahjakkaat taiteilijat ovat sitten digitoineet hahmot herättääkseen heidät eloon metaversumissa.

Mistä voin ostaa Trillionaire Thugs NFT:itä?

Voit ostaa Trillionaire Thugs NFT:itä OpenSea-alustalta. Muista kuitenkin, että kaikki hahmot eivät ole myynnissä.

Mistä voin saada ajankohtaisimmat uutiset Trillionaire Thugsista?

Voit seurata ajankohtaisia uutisia esimerkiksi Twitterissä, Instagramissa, OpenSea-alustalla ja Discord-alustalla.

Millainen on Trillionaire Thugs -kokoelman tarjonta?

Tarjolla on kaikkiaan 7777 roistoa, mukaan lukien 390 kultaroistoa sekä 10 ainutlaatuista roistoa.

Missä lohkoketjussa Trillionaire Thugs on?

Trillionaire Thugs käyttää Ethereum-verkkoa ja kokoelmaa isännöidään OpenSeassa. Play2earn-peli käyttää kuitenkin kerrosta 2 välttääkseen ETH:n liian korkeat maksut.

Miten voin olla osa yhteisöä?

Jotta voit olla osa Trillionaire Thugsin yhteisöä, sinulla on oltava hallussasi vähintään yksi kokoelma. Se antaa sinulle pääsyn erilaisiin palkintoihin ja tapahtumiin.

Voinko omistaa Trillionaire Thugsin immateriaalioikeudet?

Ostamalla NFT:n ensimmäiseltä tai toiselta markkinalta, omistat kaikki oman NFT:si immateriaalioikeudet.